Kommunal-astrologi og bestillings-job!

 For det første - hvordan i Københavns Kommune vælger man astrolog? Hvordan ved kommunale ansatte at netop denne astrolog kommer med den rigtige astrologisk vurdering af gunstighed eller ugunstlighed af den pågældende dato? Hvor er kriterier for astrologisk professionalisme?

Hvad vil Københavns Kommune opnå med sådan en horoskop?

OK, den glade budskab var: "Gift Jer den dag!" - MEN, hvis astrologi skal bruges seriøs, så bør den jo besvare et konkret problemstilling.

Problemstilling kunne jo være - at få flere børn i Kommunen. Kan denne dato være gunstig for familieforøgelse? Det vil jeg ikke mene umiddelbart - et tør og meget varm Mars i Løve giver ikke just grobund til den store vækst. Solen i Jomfrutegnet, der hører til de ufrugtbare tegn, giver heller ikke den store anledning til vækst. Man kan, selvfølgelig, se på sekstilen mellem den gunstige for børn og vækst Jupiter og Solen, MEN Jupiter, der er i eksil i Jomfru, så Solen vil ikke være i stand til at modtage dens styrke. Så ægteskabet indgået i den pågældende dato vil næppe give større fødselstal hos de nygifte!

Hvilke andre mål kan man forfølge ved at anbefale ægteskabet på netop denne dag?

Men lad os læse, hvad er det egentlig ... skriver Karl Aage Jensen i hans anbefaling?

Allerede på den kommunale side læser vi:
"Han har derfor anbefalet kommunens giftefogeder at begynde serien af vielser præcis klokken 10.35, der giver de bedst tænkelig rammer om nye ægteskaber."

Denne udtalelse vil undre enhver, der har smule forstand på astrologi! Vi kan se på den omtalte tidspunkt at man har Venus på Ascendenten og Mars på MC. Lige nøjagtig! MEN halvandet minut senere rykker de jo ud i henholdsvis 12 og 9 hus! Den 12 hus står for fængsler, hospitaler og andre statslige anstalter hvor man er låst inde. Det vil sige at kvinder der bliver gift EFTER 10:35 og et par timer frem har større risiko for at lande på de nævnte anstalter, som følge af ægteskabet! Den 12 hus står også for hemmelige fjender og hemmeligheder ... Right! Kvinder som hemmeligheder og kvindelige uvenner for ægteparret er så godt som garanteret for ægteskaber indgået i tiden mellem 10:37 og 2 timer frem... Virkelig godt forudsætning for et lykkeligt ægteskab!

Men lad os læse videre. Karl Aage Jensen skriver i hans astroprognose:
"De to hovedakser hedder Ascendanten og MC, og de står lige på de to planeter: Ascendanten på Venus (kærlighed, kvinden) og MC på Mars (handling, beslutsomhed, manden). Dette er positivt for kærligheden (Venus) samt for (sam)arbejde og energi (Mars)."  - Fint! Bortset fra at Mars befinder sig i Løven og Venus i Vægten - Vægten, hvor Mars er i exil og Solen er i fald - det vil sige, at Venus kan ikke lige Mars, Mars kan heller ikke lide Venus og i øvrig styres af Solen, der er i Jomfru - tegnet hvor Venus er i fald!

Er det godt for ægteskabet, at parterne potentielt kan ikke lide hinanden? Det mener jeg ikke, men Karl Aage Jensen gør! Han skriver endda: "Begge energier er i stærk fokus i horoskopet, og derfor vil de mange ægtepar nyde godt af dette."  Godt? NOPE!

Så pointerer Karl Aage Jensen udfordringer! Blandt andet: "Dagens horoskop har de største udfordringer på områderne ansvar, pligter og fælles mål i livet." - sorry, er det ikke ligesom de bærende elementer i ægteskabet? Er det ikke derfor man gifter sig? Jeg er stort set enig i udfordringer, MEN når DU, Karl Aage Jensen, som astrolog kan se dem, HVORFOR i alverden anbefaler du folk at giftes på den dag? Er det ikke DYB uansvarlig? 

Så læser vi: "den største vækstfaktor i horoskopet sker gennem samarbejde og fælles interesser. " - HVOR kan man se samarbejdet? Hvor i det pågældende horoskop kan man se fælles interesser? Er det ikke modsigelse af det der er skrevet få linjer højere?

Og så til sidst - "For at illustrere mulighederne, vil jeg opstille et tænkt eksempel. Hvis man forestillede sig, at alle ægtepar indgået den 7.9.13 sluttede sig sammen og lavede en fælles beslutning om at lave en bedre verden, så ville det have en meget kraftig kollektiv effekt. Når man bruger spændinger konstruktivt, er de meget stærkere end harmoniske aspekter i et horoskop, som ofte kan virke som en sovepude. Held og lykke med kærligheden." Er det bare intetsigende frase? Ej, det er nok værre! Det er IGEN bekræftelse i at Karl Aage Jensen klar over at dato er UGUNSTIG for et bryllup, men han fik bestilling fra kommunen og han skriver ikke det han mener, men det der bliver forventet af ham. Bidrager det til hans troværdighed?

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Mars - Saturn

Kvadratur mellem Mars (en af partene) og Saturn (har ansvar for hjem i denne kort) kan føre til skader både i form for knoglebrud hos mennesker og skader i huset.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind