tekst om mit arbejde med par

Jeg fik forfattet en lille tekst om mit arbejde med par som skal giftes - send den endeligt videre, hvis I kender folk som kunne bruge mig! Vielsesringe Den russiskfødte smykkekunstner Ossip Frolov fremstiller vielsesringe efter individuel bestilling. Slet ikke alle har brug for vielsesringe fremstillet på bestilling. For dem findes der hav af muligheder i landets storecentre og smykkebutikker. Men dem som har brug for at sætte deres personlige præg på deres vielsesring er altid velkomne hos Ossip Frolov.

På sit værksted på Amager introducerer han mulighederne ved at fortælle at ringene behøver ikke nødvendigvis være éns. "Nogle mennesker har helt klar idé om deres ringe og endda kan selv komme med deres egne skitser, nogle har brug for at blive afklaret. Udgangspunktet for vielsesring er den praktiske form som gør det muligt at bære den hele tiden. Men ringen behøver ikke at være enkel, udtryksmulighederne er uendelige, og den personlige historie kan fortælles ved hjælp af forskellige former, farver, overflader og kombinationer af metaller" siger Ossip og stiller de vordende ægtefolk mange spørgsmål der hjælper dem at afdække hvilket visuelt udtryk, hvilket budskab er fælles for dem og hvordan ringe som er forskellige alligevel kan udgøre et sæt ved at blive forbundet af en eller anden form for en visuel fællesnævner. Kunderne er også meget velkomne til at bringe deres egne materialer med: et par vielsesringe fremstillet af besteforældrenes guld gør de individueltfremstillede ringe endnu mere personlige og unikke. Som kunstner har Ossip mange ideer , men når det gælder bestillingsarbejdet er han lydhør over for de mennesker som skal bære ringene og se på dem hver dag. Se mere på www.frolov.dk under vielsesringe.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind