Drømmer om at blive urdesigner

Jeg har - siden jeg var helt lille - haft en drøm om at blive urdesigner. Det er en drøm, som jeg vil gøre alt for at opfylde. Min far er byens mest kendte urmager, hvilket måske forklarer min interesse for ure. Man skulle måske tro, at jeg ejer en masse ure, men det er faktisk ikke tilfældet. Jeg ejer i øjeblikket tre ure, som jeg bruger til henholdsvis hverdag, arbejde og festlige lejligheder. 

 

Design er min store passion 

Der er ingen tvivl om, at design altid har været min store passion. Da jeg skulle vælge linje i gymnasiet, valgte jeg selvfølgelig en linje, hvor kunst og design var i fokus. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund, da jeg elsker at blive undervist i disse fag. Jeg suger til mig, og jeg føler, at jeg bliver klogere og klogere for hver uge, der går i øjeblikket. Det er også en af hovedårsagerne til, at jeg har valgt at oprette mig på Cph-Art.dk. 

 

Mine store inspirationskilder - Original Grain og MVMT

Jeg har to store inspirationskilder bestående af Original Grain og MVMT. Det er to producenter, jeg altid har set meget op til, fordi de tør at være anderledes. Den dag hvor jeg skal designe mit første ur, vil jeg helt sikkert søge inspiration fra Original Grain og MVMT, som er i en liga for sig. 

 

I øjeblikket holder jeg meget af at blogge og dele min viden om ure. Jeg har efterhånden fået en stor læserskare, hvilket jeg er meget stolt af. Jeg har bl.a. skrevet denne artikel om indflyttergaver til mænd, hvor jeg f.eks. anbefalede mine læsere at købe et ur. 

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind