Medieludere og ludermedier

 Idag har DR erklæret at det er slut med satiren på DR2. Casper Christensen har selvfølgelig været hurtigt ude og sige det vi alle tænker: Luk X-faktor istedet! På sin vis er det uforståeligt, at DR vil lukke for det varme vand hvad angår satireprogrammerne, som gennem alle årene har været grænsebrydende, nyskabende, undersøgende, samfundkritiske, ustyrligt morsomme og således uundværlige både på sandefladen og i kulturlivet. Hvad skulle vi have gjort uden Gramsespektrum, Mandrillen, Bertelsen og Angora? Så var vi tvunget til at leve i en verden, hvor humoren bevægede sig indenfor en radius af Linje3 og Amin Jensen. Skræmmende! Vederstyggeligt!

Hvad gør DR med de penge, som i en lind strøm flyder fra X-faktor? Repererer revner i betonen i den nye DR-by - eller kanaliserer de pengene til helt andre, nyskabende grænseområder? I think not.

En åndelig falliterklæring. Hvor er det sølle, DR - skam jer!

Det er ikke gratis at skabe kultur, men den når heller aldrig sine fulde højder uden , støtte, ytringsfrihed og tankens frihed! 

 

 

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind