...og andre former for prostitution

Hej læser, hvis jeg har sådan en - af min blog, altså den sorte på blogspot. Efter at digte.dk døde, vidste jeg ikke lige hvor jeg skulle placere alt mit skriveri, så jeg oprettede sådan en, fordi jeg savnede den der cyberinteraktion med læserne. Det var så hyggeligt, når man loggede sig ind, og der stod "nye kommentarer" eller "nye anbefalinger" og man næsten var hutigere end sin egen skygge til at klikke på dem, og se hvad folk havde skrevet. Og man lagde selv kommentarer og anbefalinger til andre. Eller man morede sig over de kritiske røster, der lagde kommentarer som "Det digt er simpelthen for langt!" Mand, det var tider. Samtidig havde man denne her trang til at lave seriøs kulturformidling på fuld tid og tage nogle seriøse chancer for at få lavet noget, man selv kunne være stolt af og således bringe sit daglige brød i fare. Det er nervepirrende og bekymrende som ind i helvede, men når ingen højere instanser vil støtte de af-staten-ikke-blåstemplede skabere af kultur, så er det sådan nogle chancer man må tage. Og så må man samtidig skrabe de smuler sammen, man kan få. Det indbefatter også at benytte sig af annoncer. Så tilgiv mig, hvis det ser grimt ud på bloggen. Men hvis du synes, jeg er god, må du gerne være min mæcen!

http://kraniemaelk.blogspot.com/

God torsdag aften, og Guds fred

 

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind