S.A. - Seriemisbrugere anonymous!

Hej, jeg hedder Louise, og jeg er seriemisbruger

Det er mig, der sammen med en veninde, mens vi ventede på at der kom Seinfeld efter midnat sang alle de serietemaer, vi overhovedet kunne komme på og inden midnat havde nedskrevet ca. 200 serietitler ud af hovedet.

Det er også noget med at jeg gennem en periode på 15 år indrettede min dag efter hvornår jeg kunne komme hjem og se Beverly Hills/Glamour/Sex&the City/Deadwood/Sopranos/Angora o.s.v., o.s.v...

Der anså Brenda, Brandon, Kelly, Ridge, Brooke og alle de andre rødder for at være en del af min personlige bekendtskabskreds - som jeg egentlig ikke kunne lide, men det var meget hyggeligt og trygt at de var der.

...men så gik skærmen i sort, og jeg fik aldrig købt den der box. Og tænk engang at jeg lever, og ikke har fået en kold tyrker. Nu er dvd-serier min metadon, og jeg slipper for at få alt det der lort, som serierne er blandet op med, altså tv, med i købet.

Men for at mindes de gamle misbrugerdage, er her et fragment af en tekst, jeg skrev engang, hvor jeg var høj på "Glamour". (Læs på eget ansvar):

Meld dig ind i The Bald and The Beautiful Exclusive Excecutive Excecution Fan Club for blot US § 300 og få:

- Et 5000-siders resumé over de sidste 12 års afsnit af Glamour

- En oversigt over alle dem, der har været med, og ikke mindst hvem, der har spillet de samme.

- Nekrologer over alle dem, der er døde i serien, og dem der er døde i virkeligheden, mens de har lavet serien og dem, der døde af at være med i serien.

- En life size plakat af Sally Spæktra i lækker lamineret kvalitet.

- SKAB DIN EGEN SKANDALE ELLER BARE SKAB DIG: En gratis CD-rom med et Glamourspil, hvor du kan lave din egne intriger, og slå de medvirkende ihjel.

- En oversigt i stamtræ-stil over alle dem, Brooke har bollet med, hvem hun har fået børn med, med hvis børn, hun har fået børn med, hvilke døtre hvis mænd hun har bollet med, og hvis døtres mænd hun er ved at få børn med.

- En komplet oversigt over alle Brookes sexuelle skandaler. (Ud over ovenstående)

- En gør-det-selv-video med Ridge´s ansigtsudtryk gennem hele serien, så du kan blive ligeså magtfuld som han blot ved at skifte ansigtsudtryk.

- En highlight-video med Stephanie og Sally Spæktra, der skubber hinanden i vandet på forskellige måder og i forskellige vande.

- En fraklipsvideo hvor du kan se skuespillerne stamme, stønne, sige sjove ting og sige replikkerne forkert. Se fx. Ridge bøffe den scene hvor han skal løfte hagen i retfærdig harme og sige "Nej, Massimo, jeg er ikke præmenstruel!" hvor han istedet kommer til at til at savle og sige: " Ja, Massimo, jeg er præmenstruel" - et klassisk fraklip!

- Månedsbladet "You tell me and you tell me right now!" med exclusive interviews, idolplakater, brevkasse og meget mere.

- Exclusiv web-acces med eget log in, chat-forum, hvor du kan komme i kontakt med andre fans, og hvor du måske kan komme til at chatte med din yndlingsskuespiller, sneak previews, OG MEGET MEGET MERE!!!

Alt det og meget mere får du.....hvis du gider spilde din tid på den slags som en anden taber-nar!

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Hvis du også er tv-narkoman...

...så spring trygt ud af fjernsynsskabet. TV er et drug, og du er ikke alene!

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind