For 5 år siden

Det var den 14. maj i 2008 har jeg trykt på knappen "online" og offentliggjort www.cph-art.dk samtidig blev både cph-art.ru på russisk og cph-art.com på engelsk sat online. Ideen var blandt andet at fremme kulturelt forståelse og markedsføre Danmark.

Der var publikationer fra flere forskellige skribenter. Jeg vil takke dem alle sammen. Vil især nævne Morten Friis, som var der fra starten og Louise Kristensen, der begge har skrevet mange spændende artikler.

Der var skrevet artikler og interviews med  mange forskellige kunstnere. Det var et lærerig og givende process  med mange spændende optagelser.

Der var investeret både tid og penge i projektet. Men måske manglede jeg noget viden, for at få tingene til at fungere økonomisk med det sammen? Måske var jeg (og stadig er) for fokuseret på indholdet? På det man egentlig har at sige?

Netmedie har aldrig modtaget noget form for offentlig støtte, den giver ingen synderlig indtægt, og i virkeligheden er ren udgift for min i forvejen knap økonomi. Jeg var mange gange ved at give op, dog den er stadig der...

Vil du sige "tillykke"? Mener du du at jeg bør ikke give op? Så støt projektet med noget, der er mere end blot et ord ..

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=67742...

 

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind