Efter en hel del spammeri, overvejer at lukke mulighed for kommentarer fra anonyme ikke registrerede brugere. Surt, da det vil lukke mulighed for alle andre for at kommentere billeder, blogs og artikler uden at være sitets registreret bruger.

Nu åbner jeg denne tråd, så alle der har lyst til at sige noget om emnet vil kunne gøre det.

Dog det er stadig sådan, at de "anonyme" kommnterer bliver postet først efter gennemsyn, og jeg vil også nævne, at vi sidder ikke bag skærmen døgnet rundt, og hellere ikke altid "på" i weekenderne, så hvis man vælge at krive "anonym" så må man væbne sig med talmådighed og vente til vi har set og publiceret kommntarer.

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Dawning of a new era

Om ikke alverdens (små)fascistiske regimer i alle Benettons og andres blandede bolsjekulører får sat en stopper for y.t.r.i.g.s.f.r.i.h.e.d.e.n på internettet, tror jeg at HELT fri kommunikation vil blive adgang til den since forever fredeligste verden.

I have a dreeeeam!

Ok, spøg til side, som folk flest ved er jeg langt fra ny- eller gammelfrelst, vil bare pointere at gl.dags gruppeadfærd fortjent står for skud og efterfølgende fald. Det er fedt at være med i en gruppe a la de aber, som vi jo er, men begrebet må udvides. Den sidste af de, der ikke tåler og ligefrem imødekommer udefra kommende anskuelser også frit fra leveren ender som Neandertalen på Gibraltar: "Hvad fanden var det, der skete?"

Vi nok nå frem til at udnytte alle vores (kommunikative) muligheder. (Re)volution is here to stay.

Bottom line: Moderering af kommunikation er ALTID i mangel af bedre.

Det findes forskellige former for spam

for det første, noget volapyk, postet af internetrobotter, med links til formentlig ulovlige hjemmesider. For det andet noget, som er postet med en række "standard tekster", uden sammenhæng med øvrige indhold, som regel på engelsk, og som har igen til formål at mangfoldiggøre links til irrelevante hjemmesider. Først og fremmest for at undgå disse skal kommentarer til gennemsyn før publicering.

Omkring medlemskab og betaling: Hvis man vil blot kommentere artikler, føre blog o.s.v. kan man blot registrere sig på sitet, så bliver kommentarer offentliggjort med det sammen. Dog kravet at man angiver sit reelle navn ved registreringen. Ingen har brug for at lægge sine sider til anonyme brugere som vil ikke stå til ansvar for deres ord.

Redaktionen stadig forbeholder sig ret til at slette kommentarer, som har ingen relevans til øvrig indhold, krænkende eller indeholder noget ulovlig.

medlemskab

..så som betalende medlem bliver man ikke censureret, er det korrekt forstået? Kun gæster kan ikke bidrage med noget konstruktivt ..direkte og "live"? Måske skulle i se på, hvorfor i bliver spam`et! Det er formentlig ikke uden grund. Det er det aldrig.

Jeg er ikke den samme gæst, som den første her & nu.

Fornuftig disposition...

...synes jeg - altså at forbeholde sig retten til gennemsyn af gæsters kommentarer.

Min mere udførlige holdning til moderationsproblemet kan læses her:

http://baunblaek.blogspot.com/2010/06/om-kommentarmoderation.html

jamen, det er da megafornuftig

og du har 100% ret.
Jeg kan hellere ikke se grunden til at ikke censurere anonyme og ganske ondskabsfulde kommentarer.

tak for forslaget

jeg vil dog gerne vide: hvem er den kom fra?

Sagt kort

Luk ned for hele cph-art.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind