Kære kunstnere og besøgende, vi vil gerne kende Jeres mening om sitet og dens funktionalitet og brugervenlighed. Vi er klar over, at det er mange ting der kan gøres bedre eller blot anderledes, men måske det er bare småtin, der kan forbedre sitets funktionalitet. Under alle omstændighede vil det være rart at få Jeres mening at kende.

Mange hilsner

Zenia

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

klart, den skal være mere synlig

og vi var ikke gode nok til at synliggøre den. Nu har vi sat linket til forum og udvalgte emner noget højere op på siden. Vi ta' gerne imod fler forslag.

Forummet

Et forslag jeg da ihvertfald umiddelbart ville synes kunne være fornuftigt, ville være et gøre forummet her mere synligt - efter at have brugt sitet her ½ års tid, er det faktisk først lige gået op for mig, at der var sådan et.

Og jeg kan da iøvrigt forestille mig, at det også kan hjælpe i forhold til kommentarer på andre indlæg, som ikke har noget med indlægget at gøre; for jeg har en fornemmelse af - i det mindste i nogle tilfælde - at de havner der, af mangel på andre steder at skrive dem.

Og det er jo synd, når der rent faktisk findes det her forum?!

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind