Royal Garden Market - et grønt stykke paradis i København

Livsstilsmesse i Kongens Have

I disse dage afholdes i Kongens Have for første gang Royal Garden Market, en livsstilsmesse for både de jordnære og for feinschmeckere.

De mange telte og boder der pryder haven giver en hyggelig, lidt nostalgisk stemning, der på en og samme tid minder om et loppemarked for livsnydere, men også som en romantisk tur i skoven. Programmet er vidt og varieret - fra Tina Lund til Mette Blomsterberg, elever fra den Kongelige Ballet og Chili Klaus, der alle optræder på den centralt beliggende scene. På den måde sikres underholdning for alle aldre på tværs af interessegrupper.
Den Kongelige Balletskole danser "Morgendis" til messen

Henrik Mortensen, der er en af arrangørerne på messen, mener at man i Danmark manglede en messe der kunne rumme alt det, livsstil indebærer. Den erfarne arrangør har rejst land og rige rundt til messer, men har fundet dem alle for fokuseret på én ting, om så det måtte være helse, kunst, tøj eller møblering. Han mente, at den manglede en, der kunne nå rundt om alle emner, både for krop, sjæl og øjne.

Antik bod i romantisk retro-stil

De talrige boder sælger ud af tøj, tasker, oste, vine, øl og meget andet, med varer der især kom fra ivrige iværksættere, der stolt fortæller, fremviser og sælger ud af de ting de har skabt. De glade designere, om de står bag sko, tasker eller et lille jysk bryggeri, fortæller med ildhu historier om deres kreationer og hvordan de er kommet til.

Chili Klaus

Et besøg i Royal Garden garanterer en god solskinsdag i det grønne, midt i det centrale København.

Hyggestemning på messen i Kongens Have

Event kalender

Su Mo Tu We Th Fr Sa
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
 
 
 
 
 
 
 
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
 
 
 
 
18
19
20
21
22
23
24
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
 

Bliv en forfatter!

Bliv en forfatter!