Jeg selv er kunstner. Men nok mere indandvent af slagsen. Jeg kan godt lide at sidde og pusle med mine billeder, når jeg har tid til det. Jeg ved ikke om det er manglende selvtillid eller manglede evne til at markedsføre sig selv det har gjort at jeg har aldrig deltaget i nogle af de censurerede udstillinger, og har stort set ikke gjort ret meget for at udstille mine værker. Måske manglede det tid, måske fokus lå en andet sted henne.

Jeg har på fornemmelse, at jeg er ikke den eneste kunstner, som har det på denne måde, det er ofte sådan, at kunstneren, den indandvente og reflekterende, har det best med at beskeftige sig om selve kunsten, hvor driven for at komme ud og formidle den til større publikum er knap så stor. Man får ros fra de nermeste omgivelser, men bliver ikke særlig kendt blandt breddere kredse, selv om det er mange mennesker ville have glæde af at lære de værker at kende. Det kan være nogle potentielle købere som med lys og lygte leder efter noget originalt, eller gallerier, som ønsker at forny sin udstillerliste.

Hvordan kan man bringe de indtilvidere anonyme kunstnere frem i lyset, uden at de selv behøver at lave meget for at synliggøre sig selv, men fortsæt koncentrere sig om det, de er gode til: KUNSTEN om at lave KUNST?

Ved at følge denne tanken til dørs, sam tanken om: hvad er kunst? I hvilken retning udvikler den sig, og hvad er interresant her og nu og hvad har chansen at være lige så interresant om 100 år fik jeg ide om denne netsted. Stedet, hvor man kan både læse om kunst, og sige sin mening om KUNSTEN.

 

Jeg vil nødig se stedet som arena for personlige slagsmål, men som stedet for diskussion og forskning.

 

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind