Leoparddrengen (a propos det med det trykte ord)

Hørt i hjemmet:

"Hvis han ikke var der i forvejen, ville man være nødt til at opfinde ham! han skriver jo skide godt - altid uventet, intelligent og med et godt twist!"

Historier fra udkantsdanmark

Danmark er, som de fleste nok ved, delt i to: Det velfungerende Danmark, og "Den rådne Banan", som er et udkantsområde under social og økonomisk afvikling, strækkende sig fra Vestkysten, over Sydfyn, Sydsjælland, Øhavet, Lolland-Falster og Bornholm. Mange mennesker på overførselsindkomster flytter til Bananen, fordi de ganske enkelt har råd til at bo der, hvilket sætter mere skub i den negative udvikling.

Imorges kunne man høre en udtalelse i radioen af en lokal politiker på Bornholm, til et indslag om efterlønnere, der flytter til Bornholm, fordi man kan købe smukke boliger med god beliggenhed, der lød noget i retning af:

"Det er vel noget med at sætte boligpriserne op, så dem på oevrførselsindkomst ikke har råd til at flytte til området."

Opstandelse!

 

Lige da jeg skulle til at skrive det her indlæg, klikkede jeg lige forbi TV-avisen, og nåede lige at se det sidste af et indslag om præsten Poul Joachim Stenders nye bog "Med Gud i sengen", som - selvfølgelig får en hel masse sind i kog, fordi den blander sex og kristendom og det sædvanlige, man kunne forvente i sådan en forbindelse - hvis biskoppen ikke vil tage sig af det, så bliver det meldt til kirkeministeriet og bla bla bla.

Påskekunst

Det er ikke let at være kreativ i stor stil, når man er på farten og besøger familie i hver sin ende af landet. Jeg er nok ikke skruet anderledes sammen end så mange andre kreative mennesker, for hvem det at beskæftige sig med kunst under en eller anden form er et væsentligt grundlag for både økonomi og sjæleligt velbefindende, og så kan selv et par enkelte dage, hvor der ikke kommer et eller andet produktivt frem, give et lille stik af dårlig samvittighed. Eller pirke til en eller anden grund-angst, whichever came first. Kender De det?

Op-kultur

Thyboe på Lygten

Log ind