At the Jimmy's: Mund De Carlo & Band + Drømmerne + Lucy + Dthel & Beautifull + Ras Bæk + DJ Master L

Dato
18 Mar 2010
18 Mar 2010
adresse: 
Kbh K
Huset i Magstræde
Rådhusstræde 13
event price: 
20 kr

Hiphop-liveklubben ”At the Jimmy's” rykker nu ind i Musikcaféen med interessante upcoming rapacts fra den danske undergrundsscene. Heriblandt "Drømmerne" ft. Toke fra legendariske Koldsved Crew, som også er kendt fra det Københavnske lyrikmiljø.

UNDERSKOVEN! SÆSONSTART!!

Dato
11 Feb 2010
11 Feb 2010
adresse: 
Rådhusstræde 13
event price: 
Gratis

Underskoven er det åbne forum for lyrik og kortprosa med fast base i Huset i Magstræde i København.

I Underskoven opfatter vi begreberne lyrik og kortprosa i deres bredeste betydning. Hos os kan man høre digte i alle genrer samt noveller og kortprosa i alle afskygninger. Denne bredde er naturligvis afspejlet i Underskovens to antologier.

Enhver underskov består jo egentlig af de træer og buske, der vokser i den, og vores underskov er da også basis for en stor del af det litterære vækstlag herhjemme.
se mere på www.under-skoven.dk

Underskoven!

Poesi-køleskabsmagneter
Dato
11 Feb 2010
11 Feb 2010
adresse: 
Kbh K
event price: 
Gratis

Underskoven er det åbne forum for lyrik og kortprosa med fast base i Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13 i København.

I Underskoven opfatter vi begreberne lyrik og kortprosa i deres bredeste betydning. Hos os kan man høre digte i alle genrer samt noveller og kortprosa i alle afskygninger.

Enhver underskov består jo egentlig af de træer og buske, der vokser i den, og vores underskov er da også basis for en stor del af det litterære vækstlag herhjemme.

Hvis du vil læse op:
Henvend dig til Bo Lille med besked om, at du vil på listen over oplæsende kunstnere med indslag à max. 4 minutter.

Hav også et bidrag til "Æresrunden" med. Den består af indslag à 1-2 minutter.

Hvis du er ny: Send et par tekster og nogle ord om, hvad der evt. skal siges om dig ved introduktionen. SEnd mail til: bolille(snabel a)hotmail.com
 

performance

 

Poetry for Charity

Dato
10 Feb 2010
adresse: 
Frederiksberg
event price: 
Gratis

Poetry for Charity er for alle, der elsker ord og gode historier.

Med Poetry for Charity kan du høre udvalgte forfattere læse deres bedste tekster op på Café Zusammen i den gode sags tjeneste.

Oplæsningsaftenerne finder sted den anden torsdag i hver måned.

Fra scenen præsenterer Tanja Maria Truelsen og Tommy Heisz månedens håndplukkede kunstnere, der vil strø om sig med tekster, der både kan være sørgelige og sjove, fabulerende og fandenivoldske. Der er både lyrik, prosa og sikkert også noget helt tredje.

Forfatterne er en blanding af upcoming og etablerede, og stilen kan variere fra det stærkt eksperimenterende til det helt traditionelle. Fællesnævneren er, at de kan noget helt særligt med sproget, og at de er gode til at fortælle.

Poetry for Charity

Dato
14 Jan 2010
14 Jan 2010
adresse: 
Frederiksberg
Facebookgruppen skriver:
 
Første udgave af "Poetry for Charity" - et nyt oplæsningsarrangement på Café Zusammen. Denne aften overlader vi mikrofonen til:

Jakob Vedelsby
Udgav for nylig sin fjerde roman ”Bjergene i horisonten” om hvilken Berlingske Tidende skrev: "En rørende og smuk fortælling om det svære far-søn-forhold. Om det, der måske aldrig bliver sagt og sjældent vist frem. Følelsernes fortrængning med andre ord. Lavmælt og intenst beskriver Jakob Vedelsby denne universelle historie.”

Maja Lucas
Uddannet fra Forfatterskolen. Debut 2007 med "Jegfortællinger" (2007), seneste bog "Min far kan lide fugle" (2008), som hun vil læse op fra i aften. Den 5. februar udkommer hendes 3. bog, romanen "Katrines hånd".'

Ole Bundgaard
Har udgivet en lang række digtsamlinger. Senest ”Ups!”, der består af 295 ultrakorte digte.

Michael Dyst

Log ind