Alexander Volodarski

Historie

Blog
Vis seneste blogindlæg
Medlem i
7 år 42 uger

Artist information

Praktisk info

Alexander Volodarski er idag 46 år gammel. Han er født i Skt. Petersborg og flyttede til Danmark som 14 årig sammen med sin mor i december 1976. I tre år op til sin afrejse til Danmark har Alexander modtaget undervisning af Vladimir Kimovich Kagarlitski på Skt. Petersborg Kunstskole nr. 6 for særligt kunstbegavede børn og på byens kendte ”Pionerpallads”. Især i 1976 blev deltagelsen til en hverdag for Alexander med daglig beskæftigelse i 3-4 timer inklussive lørdage ved siden af sin almene skolegang.

Undervisningen var delt op i fagene Tegning, Maling og farvelære, Stillleben, Komposition, Modellering med ler og Kunsthistorie.

1970ernes Sovjetunionen var et meget lukket og topstyret s

My posts

My avatar

My artworks

 

 

My events

Bedste

Dato
11 Nov 2009
6 Dec 2009
adresse: 
3450 Allerød

Galleri 2A åbnede for godt et år siden. Den 11. november kl. 17.00 præsenterer Galleri 2A en unik indendørs- og udendørsudstilling med tre københavnerkunstnere.

Alexander Volodarski er elev af Vladimir K. Kagarlitski (fremtrædende medlem af kunstnersammenslutningen ”Eremitage”) og uddannet i Skt. Petersborg i 1973-76. ”Eremitagens” varemærke er et indgående studium af formsproget hos mestre som Rembrandt, Vermeer, Rafael, Van Gogh, Picasso og Modigliani. Alexander udstiller for første gang i 33 år. Han viser først og fremmest et stykke arbejde eller en arbejdsmetode udformet som grafik eller maleri. ”Det kommer ud på et – det må være op til andre at kalde det noget” – siger Alexander.

 

 

Log ind